انرژی پاک، هوشمندانه‌ترین انتخاب

تهران، شهرک غرب، انتهای بلوار شهید دادمان، پژوهشگاه نیرو، ساختمان فناوری، طبقه اول، واحد ۱۰۶

آشنایی با انواع اینورتر های خورشیدی - هورسان انرژی نوین ایران

آشنایی با انواع اینورتر های خورشیدی

آشنایی با انواع اینورتر های خورشیدی

اینورتر خورشیدی، قلب تپنده یک سیستم خورشیدی است. پنل های خورشیدی به تنهایی نمی‌توانند انرژی خورشیدی را تبدیل به برق خورشیدی کنند. برای اینکه چراغ مطالعه شما روشن شود؛ نیاز به تجهیزات خورشیدی مانند اینورتر خورشیدی داریم که کیفیت ساخت آن خوب باشد. این که شما به یک اینورتر آفگرید یا آنگرید نیاز دارید را میزان مصرفی برق شما می گوید. با توجه به اتصالات شبکه خورشیدی می توانید اینورتر مناسب را انتخاب کنید. یادتان باشد یک اینورتر خوب دارای استاندارد لازم و گواهینامه ایزو است.

دسته بندی اینورتر های خورشیدی

اینورتر خورشیدی بر اساس اتصالات به شبکه، از نظر شکل موج تولیدی و از نظر اتصالات پنل در دسته بندی های متفاوتی قرار می گیرند.

  • از نظر اتصالات به شبکه : اینورترها بر اساس اتصال به شبکه به دو صورت آفگرید و آنگرید دسته بندی می شوند. اینورتر آفگرید، اینورتر خورشیدی جدا از شبکه برق رسانی است و اینورتر آنگرید متصل به شبکه است.
  • از نظر شکل موج تولیدی : اینورتر ها نیز بر اساس نوع شکل موج، نیز در سه دسته زیر قرار می گیرند:

دسته اول: اینورترهای موج مربعی

دسته دوم: اینورترهای موج سینوسی خالص

دسته سوم: اینورترهای موج سینوسی اصلاح شده

از نظر اتصالات پنل:اینورتر خورشیدی به 3 صورت اینورترهای رشته ای،بهینه سازهای قدرت ومیکرو اینورترها در بازار موجود هستند

اینورتر های رشته ای

اینورتر خورشیدی رشته‌ای نمونه ای از اینورترهای متمرکز است که یک پایگاه تبادل مرکزی دارد. اگر سیستم خورشیدی شما به دور از هر گونه سایه است؛ این نوع اینورتر بسیار مناسب است. این اینورتر جزو کم هزینه ترین اینورترهای موجود است. جهت دهی عالی پنل های خورشیدی نیز از عواملی است که تولید این نوع اینورتر را افزایش می دهد.

میکرو اینورترها

میکرو اینورترها نوع کوچکی از اینورتر ها هستند که برای هر پنل خورشیدی جداگانه نصب می شوند. این نوع اینورتر از اینورترهای رشته ای گرانتر هستند، اما افزایش مصرف انرژی با استفاده از میکرو اینورترها راحت تر است. همچنین اگر می خواهید عملکرد هر پنل خورشیدی را به طور جداگانه کنترل کنید، این نمونه اینورتر کار شما را آسانتر می‌کند. اگر برای یکی از پنل‌ها اتفاقی بیفتد یا سایه ای روی آن بیفتد؛ با استفاده از میکرو اینورترها عملکرد دیگر پنل ها دچار اختلال نمی‌شود. نمونه این اینورترها را در چراغ های پایه دار خورشیدی یا دوربین های مخفی خورشیدی می توان دید.

اینورتر آفگرید و آنگرید

اینورترهای آنگرید زمانی که انرژی خورشید وجود دارد برق خورشیدی را به وسایل برقی شما می‌رساند. همچنین زمانی که انرژی کافی وجود نداشته باشد، سیستم برق رسانی ملک شما به شبکه متصل خواهد شد. عملکرد اینورترهای آفگرید متفاوت است. این نوع اینورتر جدا از شبکه است و در صورت نبود نور خورشید انرژی را از باتری می‌گیرد و آن را وارد سیستم برق رسانی ملک شما می کند.

 

لینک منبع:  https://www.solar.com/learn/solar-inverter/https://www.sunstore.co.uk/solar-power/grid-tied-vs-off-grid-inverter/

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.