انرژی پاک، هوشمندانه‌ترین انتخاب

تهران، شهرک غرب، انتهای بلوار شهید دادمان، پژوهشگاه نیرو، ساختمان فناوری، طبقه اول، واحد ۱۰۶

ویژگی ها و انواع استراکچر خورشیدی - هورسان انرژی نوین ایران

ویژگی ها و انواع استراکچر خورشیدی

ویژگی ها و انواع استراکچر خورشیدی

پنل های خورشیدی برای داشتن بهترین عملکرد نیاز به سازه های خورشیدی دارند. سازه خورشیدی یا استراکچر خورشیدی مانند ستون فقرات یک سیستم خورشیدی عمل می‌کند. این سازه‌ها کمک می‌کنند پنل‌های خورشیدی بتوانند بیشترین میزان تابش خورشید را جذب کنند تا سامانه فتوولتائیک بهترین عملکرد را داشته باشد. اگر می‌خواهید تجهیزات برق خورشیدی شما بهترین عملکرد را داشته باشد، باید به دنبال بهترین سازه خورشیدی برای نصب نیروگاه خورشیدی خانگی خود باشید. برای انتخاب بهترین استراکچر خورشیدی، می‌توانید از متخصصین هورسان انرژی نوین ایرانیان کمک بگیرید.

آشنایی با انواع استراکچر های خورشیدی

قبل از برپایی یک سیستم خورشیدی، بهتر است با استراکچرهای خورشیدی به طور کلی آشنا شوید:

  1. 1-استراکچر پایه های سقفی
  2. 2-استراکچر پایه های زمینی
  3. 3-استراکچر پایه های میله ای
  4. 4-استراکچر ردیابی یا متحرک
  5. 5-استراکچر پایه های سوله ای

6-استراکچر خودروهای خورشیدی

استراکچر پایه سقفی (RCC)

استراکچر پایه های سقفی برای نصب پنل های خورشیدی بر روی سقف های بتنی کاربرد دارد. این استراکچر خورشیدی از رایج ترین سازه‌های نصب در بخش های مسکونی و تجاری است. برای نصب این نوع سازه، باید سقف سوراخ شود؛ در همین راستا برای نصب از یک متخصص کمک بخواهید تا در آینده دچار مشکل نشتی سقف نشوید.علاوه بر این، نصب نادرست این استراکچر می‌تواند منجر به هدر رفتن انرژی سیستم شما شود. چرا که جهت و زاویه سقف در نصب این استراکچر بسیار مهم است. به همراه استراکچر پایه های سقفی، می‌توان از  استراکچر خورشیدی ردیاب نیز استفاده کرد

استراکچر خورشیدی پایه های سقفی یا RCC

استراکچر پایه زمینی

از آنجایی که  استراکچر پایه های زمینی بر روی زمین نصب می شوند؛ در برابر تجمع برف، سهل انگاری آدم ها و گردوخاک بسیار آسیب پذیر هستند.

استراکچر پایه های میله ای

استراکچر پایه های میله ای یا سازه های کارپورتی مانند استراکچر پایه های زمینی هستند. این نوع سازه در ارتفاع قابل قبولی نصب می شوند تا بتوان به عنوان پارکینگ خودرو از آن استفاده کرد. پارکینگ های خورشیدی و ایستگاه های شارژ خودروهای برقی از این نوع استراکچر هستند.

استراکچر پایه سوله ای

برای نصب بر روی سقف های فلزی و ورقه‌ای از این استراکچر استفاده می‌شود. محبوبیت این نوع استراکچر میان مصرف کنندگان تجاری و صنعتی زیاد است.

استراکچر ردیاب

این نوع استراکچر جهت نور خورشید را ردیابی می کند. سیستم های پمپاژ آب خورشیدی به این نوع سازه نیاز دارند.

لینک منبع:  https://ornatesolar.com/blog/different-types-of-solar-mounting-structures

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.